83 Thomas Willard


84 Inställd


85 Ingela Cederholm


86 Jenny Björk Andersson


87 Ingrid Kristina Leonardsson


88 Anna M Gundersen


89 Lena Rapp


90 Lena Christina Kollarz

Thomas Willard

83     MÅLERI

Ingela Cederholm

85     TEXTIL

Ingrid Kristin Leornadsson

87  GLASKONST

Jag är glaskonstnär och verksam i Göteborg med omnejd. I min glaskonst finns oftast speglingar av samspel mellan människor, djur och växtlighet inspirerade av naturens olika skiftningar. Jag strävar efter att uppnå både harmoni, reflektion, sensualism och skönhet i mina bilder. Oftast arbetar jag spontant utifrån en känsla/stämning/ide jag vill förmedla vilket innebär en dynamisk


e-post   hemsida

Lena Rapp

89     TEXTIL

Jag väver trasmattor


e-post  


84     Inställd

Jenny Björk Andersson

86 BETONG KONST

Anna M Gundersen

88 TRÄSKULPTUR

Jag har enförkärlektill det som är slitet, bortglömt, slipat av vatten och vind och vid första anblicken rätt oansenligt. Drivveden jag hittar vet jag ingenting om. Bara att den ligger där inkilad mellan stenar, i en lägereld eller uppspolad på stranden. Jag väljer inte. Alla bitar blir upplockade, även de brända bitarna. Jag låter dem vara som de är. Inget justeringar eller borttagande av spikar. Jag skulpterar speciella och oftast glada, sköra och starka fåglar. Men det kan också bli en Spurk, björnängel, älg, elefant, flicka eller cirkushäst. De är delvis målade med äggoljetempera för att jag också tycker om att måla. Äggoljetemperan förstärker karaktären och är lysande och naturlig. Alla Vrakfåglar får ett namn. Första fågeln fick luft under vingarna 1995.


e-post   hemsida

Lena Kollarz

90    MÅLERI

Jag målar i akryl och har gjort det sen år 82. Tycker det är inspirerande att exprimentera i färg och form så akryl passar mig bra.Mina målningar blir mest abstrakta.


e-post   instagram