61 Eva Johansson


62 Marianne Assarsson


63 Mirjam Johansson


64 Gunilla Herner Lundberg


65 Mary Ågren


66 Lisa Sellin


67 Berne Backman


68 Sandra Christina Mohlin


69 Pia Lorentzon


70 Birgitta Lindeblad


71 Britt-Marie Hagmarker


72 Siv Simonsson


73 Therese Alango


74 Daniel Corneliusson


75 Helene Sjödal


76 Rasmus Qvarfordt


77 Annelie Sundling


78 Ulla Berg Svedin


79 Lars Gustav Berg


80 Paula Alderblad


81 Monica Ohlsson


82 Kristin Carlsson

Eva Johansson

61      TEXTIL

Textilt återbruk, jag inspireras av tyger och textilt hantverk som blir liggande i skåp och inte får synas. Hantverk från förr, får nytt liv IGEN, i form av kökshandukar, förkläde, grytlappar, kuddfodral. Fina vävar och broderier får hänga framme i form av bruksföremål, istället för att ligga i skåpet.


e-post   facebook   instagram

MirjamJohansson

  63    TEXTIL & ANNAT

Mary Ågren

65     TEXTIL 

            Berne Backman


67 SILVERSMYCKEN

Pia Lorentzon

69    MÅLERI & ANNAT

Jag målar i akryl - ett medium som passar mig väl. Det är snabbt och det går att uttrycka i starka färger. Jag vill också skapa i helt andra material - vilka beror på vad jag stöter på och vilka möjligheter jag ser. För mig är det skapandeprocessen som är det absolut viktigaste - jag mår så väl av den.


e-post   hemsida

Britt-Marie Hagmarker

71     TEXTIL & ANNAT

TEXTILA BILDER Mitt uttryck är i det textila materialet, såsom applikationer, väv, broderi, tygtryck och skulpturer. Lust, glädje och inspiration är mina ledord

ul. 


e-post   hemsida

Daniel Corneliusson

74  TRÄ & ANNAT

Helene Sjödal

75    MÅLERI & ANNAT

Annelie Sundling

77    MÅLERI 

Jag har målat akvarell i ca 5 år och tycker att det passar mig, att se färgerna flöda är en ren njutning. Jag målar det mesta, det beror lite på dagsformen. Blommor är alltid härligt att måla.


e-post

Paula Alderblad

80    FOTO & ANNAT 

Jag skapar film i alla former och foto. På konstvågen visar jag mest upp foto i form av tavlor av olika material men även foto på allt från brickor formpressade i trä, fototryck på burkar till aluminiumtavlor. Motiven är mest djur, fåglar och natur. Då vi bott mer än fem år i Tanzania så faller det sig naturligt att många av motiven är därifrån


e-post    hemsida   facebook   instagram

Kristin Carlsson

82    TEXTIL & MÅLERI

Jag är en intuitiv konstnär  som oftast målar abstrakt men allt som ofta plockar hon också fram bilder i bilden för att skapa ytterligare en dimension. Utöver måleriet färgar jag också garn i naturmaterial.


e-post   hemsida   facebook   instagram

Marianne Assarsson


TENNTRÅDS

62    ARMBAND

Mitt hantverk är att göra tenntrådsarmband. Jag har ägnat mig åt detta i drygt fyra år. Det är ett mycket gammalt hantverk som ursprungligen kommer från samerna. Jag flätar tenntrådar som sedan blir till armband och ibland kan bli några halsband. Att göra armband ger mig lugn och harmoni i livet och fyller mig med ny energi


e-post

Gunilla Herner Lundberg


64      FOTO

Konstfoto. Jag fotograferar det mesta, men framförallt hämtar jag inspiration och motiv från naturen. Alltifrån landskap (stora och små) till det minsta lilla utsnittet sk. macrofoto. Min drivkraft är lust, längtan och kärlek till naturen. Min ambition är att fånga och förmedla känsla och stämning i mina bilder.


e-post   facebook   instagram

Lisa Sellin

66    MÅLERI & ANNAT

Sandra Mohlin

68     MÅLERI

Jag inspireras av det som jag möter i vardagen, möten med människor, musik och naturen omkring mig. Alla original tecknas för hand. Jag använder mig av blyerts, kol, akvarell och bläck som målas på papper eller digitalt.


e-post   hemsida   facebook

Birgitta Lindeblad

70     MÅLERI

Det roligaste jag vet är att måla. Ibland målar jag akvareller. Ibland målar jag med äggolje- tempera. Det är en matt och lysande färg, som luktar väldigt gott av linolja. När jag målar med äggolje-tempera så blir motiven helst tanter som njuter av livet. Det händer ibland att det blir någon liten farbror eller ett litet barn. Av mina alster gör jag bland annat  almanackor, vykort, pussel och annat skoj. ”Min önskan är att genom mina bilder kunna vara till glädje för någon annan människa, åtminstone för en liten stund.”


e-post    hemsida   facebook

Siv Simonsson


72      MÅLERI

Therese Alango

73    KERAMIK & MÅLERI

Therese skapar både bruksföremål och inredningsdetaljer med naturen och organiska former som inspiration. Hon arbetar främst i keramik, men tecknar och målar också


e-post   hemsida

Qvarfordt

76  METALL & TRÄ

Vi designar och bygger egna bruksföremål i olika ädla träslag, så som ek, valnöt och alm mm., men förekommer även med inslag metall. Charmen av virkets former och fibrer vill vi gärna framhäva i våra exemplar.


e-post 

Ulla Berg Svedin

78     MÅLERI 

Målar främst i akryl med mål att sprida färgglädje. Senaste tiden målar jag även i akvarell vilket känns väldigt spännande och kul. 


e-post 

Lars Gustav Berg


79     MÅLERI 

Jag målar i akryl


e-post   hemsida

Monica Ohlsson


81      TEXTIL 

Jag designar och syr väskor av olika slag, större och mindre. Många väskor är sydda av designtyger. Alla väskor är unika - det finns bara en som har samma modell och tyg. Jag syr och säljer också mina populära trikåmössor för barn och vuxna


e-post   facebook