92 Madelene Kristiansson


93 Christina Elfast Johansson


94 Lena Svensson


95 Sven Albert Johansson


96 Kjell Boris Lundqvist


97 Marilyn Lidebo


98 Ulla Lillemor Long


99 Gunnel Skugghall


100 Berit Jansson 


101 Katarina Elfast


102 Egon Karlsson

Madelene Kristiansson

92    MÅLERI & annat...

Jag skapar målningar med akrylfärg och ibland med olika strukturmedel i färger för att få ett djup i målningarna. Jag vill förmedla glädje med att ha färg runt dig i din vardag. Mina målningar är oftast av något större format och med mycket starka färger. De motiv som kommer fram är oftast ansikten, havet och vilda djur. Kombinationen av halvabstrakt och föreställande lockar mig till mina motiv och betraktaren har möjlighet att se mer i målningen.


e-post   hemsida   facebook   instagram

 Lena Svensson

94   MÅLERI & annat...

Jag har målat och ritat så länge jag kan minnas. Det är lätt att vara i nuet när man håller i pennan och det jag känner just då syns ofta i bilderna. Jag hoppas att glädjen skapandet ger mig smittar av sig på betraktaren!


e-post   hemsida   facebook   instagram

Kjell Boris Lundqvist

96     MÅLERI

Jag målar landskap i olja på duk och på playwood. Jag har målat och haft utställningar sedan 1970-talet


e-post   hemsida   

Gunell Skughall

99   KERAMIK

Egon Karlsson

102   MÅLERI

Mitt intresse för bild och konst har jag haft hela livet och jag har gått ett flertal kvällskurser för att förkovra mig i bild och färgkomposition. 2017 genomgick jag en hjärtinfarkt vilket fick mig att börja måla på allvar, tiden är knapp gör vad du vill göra nu och skjut inte upp det blev mitt motto. Jag målar i akryl främst pga lukten och finner den lätt att jobba med. Motiven hämtas från närområdet, dimma, hav och vinter är favoriter.


e-post 

Tina Elfast Johansson

93     MÅLERI

e-post   

Sven Albert Johansson

95       FOTO

Hej, jag heter Sven Johansson och bor på Björkö. Fotografering har varit min hobby i många år men det är nu på senare år som jag har lämnar in mina bilder för tryck. Canvas är det vanligaste men papper förekommer också, en digital fil trycks i högst 10 ex på canvas. Om storleken på bilden inte fungerar så går det alltid att beställa en som passar just på din vägg. Motiven hämtar jag mest från Björkö, både landskap och detaljer.


e-post   instagram

Marilyn Lidebo

97 MÅLERI & annat...

Mina främsta inspirationskällor är naturen och min inre fantasifulla kreativitet. Det ger både abstrakta och konkreta uttrycksformer. De tekniker jag använder är: akryl, akvarell, torrpastell, blyerts och tusch. I år är femte gången jag medverkar i Konstvågen. Jag har även gjort illustrationer i böcker om sägner och nordisk mytologi.


e-post   

Ulla Lillemor Long

98      MÅLERI

e-post   

Berit Jansson

100   KERAMIK 

Katarina Elfast

101     MÅLERI

e-post