OM OSS

Konstvågen Öckerö är en av Sveriges största Konstvandringar med ett 100-tal deltagande konstnärer som öppnar sina ateljéer, hem och trädgårdar för nyfikna och konstintresserade besökare. I samband med detta arrangeras också en samlingsutställning i Öckerö bibliotek. Första helgen i augusti formas således till en folkfest i konstens tecken med 1000-tals besökare.

Konstvågen samlar vitt skilda  konstnärliga uttryck- måleri, akvarell, skulptur, foto, keramik, textil … ja t o m danskonst. Atmosfären är tillåtande, något som bidragit till de folkliga intresset.

SARA REP OCH LERA
COLLAGE
INGELA CEDERHOLM
logga
SARA REP OCH LERA
CHRISTINA ROOS
GUN LUND
CHRISTINA ROOS
BODIL JOHANSSON
LARS BJÄRKLING
BRITMARI HAGMARKER
PEPITA BADAR

Nytt för i år är att en konstnärsdriven kulturförening står som arrangör i samverkan med Öckerö kommun.

Arrangemanget genomförs med stora ideella insatser från konstnärerna själva och det är viktigt att de garanteras inflytande över Konstvågens utformning och utveckling.

Vi hoppas på stor uppslutning och engagemang framöver.

Kulturföreningen Konstvågen Öckerö är en registrerad ideell förening.

Styrelsen 2019 - 2020

klicka på namn för att sända e-post

Lars Persson / Ordförande

Lotta M Nyberg / Sekreterare