MEDLEMS

KONSTVÅGEN 2020 INSTÄLLD.

KOMMER MED NY KRAFT 2021!

Kulturföreningen Konstvågens styrelse har beslutat att skjuta på Konstvågen ett år framåt.

VÄLKOMNA TILL VÅR MEDLEMSDEL / KULTURFÖRENINGEN KONSTVÅGEN.

LITE INFORMATION OM MEDLEMSKAP I FÖRENINGEN.

I år ingår medlemsavgiften i anmälningsavgiften, men även du som inte tänker medverka i årets arrangemang är du välkommen som medlem.

Årsavgiften är 100 kronor.

Medlemskapet i föreningen innebär att du kan delta på möten och vara med och besluta om Konstvågens angelägenheter.

Vi tar också tacksamt emot stödmedlemmar d v s ett moraliskt och ekonomiskt stöd och uppmuntran till verksamheten.

Sätt in minst 100 kronor.

Föreningens Plusgiro  968729-4  Donationer mottages tacksamt!

Ange namn + m (medlemskap) eller s (stöd),  Skicka samtidigt ett mail till BRITTMARI HAGMARKER som är medlemsansvarig, med namn, adress och telefonnummer så vi kan nå dig.

DET ÄR VIKTIGT ATT DU TAR DEL AV VÅRA STADGAR OCh LÄSER IGENOM GDPR INFORMATIONEN

INSTAGRAM KAN DU SE OCH UPPLEVA DE KONSTNÄRER SOM KOMMER ATT DELTA PÅ

Linkar och information är samanställd av Tina Jerkenstam